NOSALTRES
QUI SOM

Institut Cararach, centre ginecològic i obstètric de referència al Barri de Sant Andreu, fundat pels Drs. Josep Cararach i Vicenç Cararach seguint l’estela del seu pare, el Dr. Pere Màrtir Cararach Rivera.

Juntament amb la Dra. Marta Cararach, també ginecòloga, i el Dr. Daniel Cararach, metge de família, potencien l’Institut per a què ofereixi una àmplia i treballada varietat de serveis, tots ells pensats per a la salut de la dona de forma integral, amb l’ajuda d’un ampli equip de professionals.

L’any 2019 el grup Hospitalari HM otorga a l’Institut Cararach l’exclusiva del servei de ginecologia d’HM Sant Jordi. Englobant els ginecòlegs actuals i de nous que abarquen totes les especialitats dintre de l’especialitat.

D’aquesta manera, juntament a l’equip de ginecòlegs, incorporem altres serveis, com l’oncologia, la reproducció assistida, el làser ginecològic o la sexologia. Per a completar l’oferta de l’Institut Cararach, hem incorporat les especialitats de Medicina Estètica, Nutrició o Pronokal.

Institut Cararach compta amb unes instal.lacions totalment renovades, amb tecnologia d’última generació i amb les tècniques més vangüardistes per oferir a les nostres pacients els millors tractaments.

Estem especialitzats en donar un servei personalitzat i adaptat per a cada pacient, assessorant i acompanyant a les pacients en tots els processos. Per a les nostres pacients obstètriques també comptem amb una sèrie d’opcions durant tot el procès d’embaràs, part i postpart.

Seguim millorant dia a dia per a poder oferir sempre el millor servei.

Juntament a l’equip de ginecòlegs, incorporem altres serveis com l’oncologia ginecològica,la reproducció assistida, el làser ginecològic, la sexologia, el làser dermatològic juntament amb Pronokal, nutrició i Medicina estètica.

Estem encantats de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir, truca’ns sense compromís i ens posem en contacte amb tu.

ELS NOSTRES SERVEIS